Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Cozonaci & Pască

Cu Paștele în apropiere, ce moment mai potrivit să înveți ceva nou? Descoperă tehnicile pregătirii unui cozonac pufos cu dospire la cald sau la rece sub îndrumarea directă a Pastry Chef-ului Georgian Tufă. 

Așa cum obișnuiește și în practica sa, în acest masterclass, toate produsele se vor realiza doar cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

  • Babka însiropat în vinars
  • Cozonacul bunicii cu nucă și rahat
  • Cozonac cu ciocolată, pralină și glazură de ciocolată
  • Cozonac cu caramel și glazură de ciocolată
  • Cozonac cu fistic, piure de zmeură și glazură de ciocolată
  • Cozonac cu mac și vișine
  • BONUS: Pască cu brânză și stafide

MasterClass-ul se adresează tuturor categoriilor de experiență și include reguli și tehnici de împletire a cozonacilor, de dospire, însiropare, glasare, depozitare, ambalare și transport

14 APRILIE 2024

Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB

* 650 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329