Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Torturi pentru evenimente

Află cum să glazurezi cu eleganță, să îmbraci torturile în creme delicioase și să transformi tehnica într-o operă de artă.

Cu îndrumarea atentă a trainerului, vei explora texturi diferite în noul trend gastronomic și vei stăpâni tehnici de decor inovatoare. Se vor realiza creme, blaturi, inserții și glazuri diferite în noul trend prin diferite tehnici:

  • ⁠Glasare cu glazură velvet
  • ⁠Glasare cu glazură oglindă
  • ⁠Îmbrăcarea torturilor în cremă de unt
  • ⁠Montarea torturilor etajate

Indiferent de nivelul de experiență, cursanții vor realiza individual cele 5 rețete unice sub îndrumarea atentă a trainerului pastry chef Georgian Tufă.

Toate acestea vor fi realizate doar cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate, garantând nu doar gust, ci și prospețime autentică. La finalul cursului, vei primi o diplomă de participare și un suport de curs detaliat, inclusiv toate rețetele abordate. Produsele vor fi împărțite și apreciate la bufetul final.

18 - 19 MAI 2024

Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB

* 900 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329