Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Prăjituri în Trend

Vino să creezi alături de Pastry Chef Tufă Georgian prăjituri moderne, cu gusturi rafinate și un design spectaculos! Cursul este dedicat celor care vor să se perfecționeze în cofetăria de vitrină, să lucreze cu ingrediente premium și să învețe tehnici actuale din cofetăria internațională.

Toate produsele vor fi realizate de cursanți, iar la final, vor fi expuse și degustate pe un bufet festiv.

Ce vei învăța:
✔ Tehnici moderne de compoziție și textură
✔ Lucrul cu ganache-uri spumate, mousse-uri, cremoux-uri, glazuri
✔ Utilizarea corectă a ingredientelor de top (ciocolată, yuzu, vanilie bourbon)
✔ Design și structură pentru prăjituri moderne de vitrină
✔ Lucrarea manuală a prăjiturilor
✔ Sfaturi practice și tips & tricks oferite direct de Pastry Chef Tufă Georgian

Prăjituri incluse în curs:
🍋 Lime:
🥭 Mango:
🌰 Ghindă
🍐 Pară:
🫐 Afina:
🍯 Pastaie vanilie burbon

Program: 10:00 – 17:00
Format: curs 100% practic – cursantul va realiza rețetele
Final: Bufet cu degustare
Locuri limitate.

4 - 5 OCTOMBRIE 2025

Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB

* 1500 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329