Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Babka & Eclair

Învață tehnicile pregătirii unui cozonac pufos cu dospire la cald sau la rece sub îndrumarea directă a Pastry Chef-ului Georgian Tufă. Așa cum obișnuiește și în practica sa, în acest masterclass, toate produsele se vor realiza doar cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate. 

MasterClass-ul se adresează tuturor categoriilor de experiență și include reguli și tehnici de împletire a cozonacilor, de dospire, însiropare, glasare, depozitare, ambalare și transport.

În decursul a 9 ore, se vor realiza 6 rețete diferite și delicioase pe care le vom împărți după bufetul final.

  • Cozonacul bunicii cu nucă și rahat 
  • Cozonac cu ciocolată și pralină
  • Cozonac cu caramel 
  • Cozonac cu fistic și glazură de ciocolată 
  • Cozonac cu mac 
  • Babka însiropat în vinars 

09.12.2023

09:00 -18:00

* 600 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329