Descoperă arta tartelor moderne și devino expert în 8 rețete diferite. Fiecare tartă reprezintă o oportunitate de a descoperi noi tehnici și arome captivante:
Masterclass
Tufă Georgian
Pastry Chef
Tarte Moderne
- Tartă frangipane cu pere
- Tartă clafoutis cu zmeură
- Tartă cu căpșuni și vanilie
- Tartă cu lime și bezea
- Tartă cu ciocolată, alune și caramel sărat
- Tartă cu mango
- Tartă cu zmeură și fistic
- Tartă sărată Quiche cu somon, roșii și spanac
Toate ingredientele folosite sunt naturale și de cea mai bună calitate, pentru a vă asigura o experiență culinară autentică, iar la finalul cursului, veți primi o diplomă de participare și un suport de curs detaliat, cu toate rețetele pe care le-ați creat.
La bufetul final, produsele realizate vor fi împărțite pentru a vă impresiona și a împărtăși cu cei dragi.
24 - 25.02.2024
Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB
* 800 lei
Curs deschis atât începătorilor, cât și celor avansați
* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.
Adresa
strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov
Telefon
+40 756 389 329