Descoperă arta preparatelor vegane în masterclass-ul susținut de Chef Dragoș Zătreanu și învață să stăpânești tehnicile de pregătire a 6 rețete diferite și pline de savoare:
Masterclass
Dragoș Zătreanu
Chef
Bucătărie vegană & raw vegană
- Pateu vegetal din tofu și roșii uscate, pudră de măsline kalamata și crackers din hrișcă.
- Popcorn din conopidă raw vegan cu fulgi de drojdie.
- Gazpacho (supă raw din roșii cu zmeură, ulei de mentă, chips crocant din tapioca).
- Chifteluțe din quinoa, gel din ceapă murată, piure din conopidă și cartof hassleback.
- Legume crispy tempura (ciuperci oyster king, cartof dulce, varză kale, vinete) cu maioneză vegetală din avocado.
- Curry vegetarian din linte și lapte de cocos, lipie integrală făcută în casă, salată de castraveți proaspeți.
La finalul cursului, fiecare participant va primi o diplomă de participare și un suport de curs complet, care va include toate rețetele predate. Produsele realizate de cursanți vor fi împărțite după bufetul final, oferind ocazia de a savura împreună rezultatele muncii lor.
Cursanții vor avea oportunitatea de a lucra individual, sub îndrumarea atentă a trainerului, asigurându-se astfel că fiecare participant beneficiază de atenție și îndrumare personalizată.
Acest curs este potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei avansați în arta culinară.
Numărul de locuri disponibile este limitat la 10, așa că nu ezita să îți rezervi locul.
25 MAI 2024
Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB
* 800 lei
* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.
Adresa
strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov
Telefon
+40 756 389 329