Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Candy Bar

Descoperă tehnicile unui Candy Bar de succes de la fondatorul Sweet Dessert.  În acest masterclass, vei învăța cum să realizezi produsele de la zero, metodele de depozitare, transport și aranjarea lor pe candy bar.

Fiecare participant va lucra individual sub îndrumarea directă a lui Georgian Tufă și se adresează tuturor categoriilor de experiență.

Pe durata a două zile se vor realiza 10 rețete diferite, folosind doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate, iar produsele realizate se vor degusta și împărții după bufetul final.

  • Choux cu fistic și zmeură 
  • Macarons cu diferite umpluturi 
  • Tarte cu lime și bezea merengue 
  • Pavlova cu inserție de mango 
  • Medlene în ciocolată 
  • Verine la pahar cu diferite compoziții 
  • Texturi pentru brioșe umede
  • Savarină reinterpretată la pahar 
  • Textură pentru cake pops cu diferite forme 
  • Chec marmolat cu umplutură

29 - 30 MARTIE 2024

09:00 -18:00

* 950 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329