Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Choux & Éclair

Învață tehnica pregătirii unui aluat opărit perfect, texturi și inserții diferite într-un masterclass intensiv de 9 ore alături de fondatorul Transilvania School & Sweet Dessert.

Cu o experiență de peste 12 ani, Georgian Tufă dezvăluie în acest masterclass diferite tehnici care iti vor fi bază in realizarea multor preparate pe viitor. 

Indiferent de nivelul de experiență, fiecare cursant va realiza individual 8 rețete unice sub îndrumarea atentă a trainerului. Alege combinația perfectă de 4 inserții pentru fiecare Choux & Éclair și rezervă-ți unul din cele 15 locuri disponibile din această dată.

  • Mango
  • Lime & bezea 
  • Chantilly 
  • Căpșuni & mentă
  • Fistic & zmeură 
  • Cafea și caramel 
  • Ciocolată și Tonka 
  • Nocciola 

11.11.2023

09:00 -18:00

* 600 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329