Skip to main content
Masterclass

Mirela Murăruși

Pastry Chef

Cofetărie Tradițională

BAZE ALE COFETĂRIEI ROMÂNEȘTI ȘI FRANȚUZEȘTI

Descoperă bazele cofetăriei românești și franțuzești la cel mai așteptat masterclass susținut de Mirela Murăruși.

Vă invităm la un masterclass creativ desfășurat pe durata a două zile, în care veți realiza diferite texturi de blaturi, foi de ruladă, aluat fraged, aluat opărit, diferite creme și ganache, mousse-uri pentru monoporții și tort. 

Un curs focusat pe eficiență și dezvoltarea creativității, care explică modalitățile prin care se poate reproduce și transforma o rețetă sub diferite forme, de la tort la mini prăjituri pentru evenimente.  Se vor realiza 7 rețete complexe tradiționale românești și franțuzești reinterpretate, cu un total de peste 14 sortimente. 

Nivelul masterclass-ului este mediu, recomandat persoanelor pasionate autodidacte cu baze medii în cofetărie. Pe toată perioada cursului se vor pune în practică și discuta tehnici de bază ale cofetăriei, în echipe de doi cursanți.

Toate produsele se vor realiza în totalitate cu produse naturale și de calitate. Se acordă diplomă de participare și suport de curs care include toate rețetele lucrate, iar produsele realizate se vor degusta și împărții după bufetul final.

20-21.11.2023

09:00 -18:30

* 1950 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329