Skip to main content
Masterclass

Curs Cofetar

Georgian Tufă, Mirela Murăruși și Robert Eisler

Alătură-te unei noi călătorii culinare la cursul acreditat de Ministerul Învățământului, sub îndrumarea trainerilor noștri experți: Georgian Tufă, Mirela Murăruși și Robert Eisler.

În cadrul acestui curs, transformăm pasiunea pentru patiserie într-o competență profesională. De la elementele de bază până la tehnici avansate, programul este creat pentru a-ți dezvolta abilitățile și pentru a-ți elibera creativitatea în lumea delicioaselor prăjituri. Un curs de cofetar plin de cunoștințe din industrie, instruire practică și secrete din spatele realizării deserturilor excepționale. 

Detalii program

Traineri

Detalii module

  • Teorie: 2 zi / 4 ore
  • Modelaj pastă zahăr: 1 zi / 4 ore 
  • Decoruri cremă unt și folosirea posului: 1 zi / 4 ore 
  • Checuri /  brownie / muffins: 2 zile / 4 ore zi 
  • Fursecuri: 1zi / 4 ore
  • Macarons: 2 zile / 4 ore 
  • Aluat fraged: 2 zile / 4 ore (tarte dulci / sărate) 
  • Choux / éclair: 2 zile / 4 ore 
  • Aluat dospit: 1 zi / 8 ore 
  • Prăjituri în trend: 1 zi / 8 ore
  • Deserturi la farfurie: 2 zile / 4 ore
  • Torturi; tehnică glasare, tehnică îmbrăcare în cremă de unt: 2 zile / 4 ore

Ce va primi cursantul?

Costuri suplimentare

04.12.2023

Luni - Vineri 17:00 - 21:00
Sâmbătă - Duminică 10:00 - 18:00

2700 lei pentru achitare integrală
3000 lei pentru achitare în 3 rate

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329