Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Desert la farfurie pentru restaurant

Începe călătoria în lumea deserturilor creative! În cadrul acestui masterclass, vei descoperi tehnici de pregătire pentru 6 farfurii cu plaiting diferit. Vom explora echilibrul, texturile și trendurile anului, folosind doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

Cu 6 rețete delicioase vei învăța să creezi prezentări memorabile:

  • Cheesecake sub formă de pară
  • Mousse de căpșuni cu spumă de șampanie
  • Brownie cu cremoux și piure de mango
  • Tartă cu lămâie și bezea flambată cu alcool
  • Bavareză cu fructe de pădure și sos de căpșuni sub formă de ciupercă
  • Prăjitură sub formă de măr în cupolă de isomalt

16 - 17 MARTIE 2024

Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB

* 850 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329