Vino să creezi alături de Pastry Chef Tufă Georgian prăjituri moderne, cu gusturi rafinate și un design spectaculos! Cursul este dedicat celor care vor să se perfecționeze în cofetăria de vitrină, să lucreze cu ingrediente premium și să învețe tehnici actuale din cofetăria internațională.
Toate produsele vor fi realizate de cursanți, iar la final, vor fi expuse și degustate pe un bufet festiv.
Ce vei învăța:
✔ Tehnici moderne de compoziție și textură
✔ Lucrul cu ganache-uri spumate, mousse-uri, cremoux-uri, glazuri
✔ Utilizarea corectă a ingredientelor de top (ciocolată, yuzu, vanilie bourbon)
✔ Design și structură pentru prăjituri moderne de vitrină
✔ Lucrarea manuală a prăjiturilor
✔ Sfaturi practice și tips & tricks oferite direct de Pastry Chef Tufă Georgian
Prăjituri incluse în curs:
🍋 Lime:
🥭 Mango:
🌰 Ghindă
🍐 Pară:
🫐 Afina:
🍯 Pastaie vanilie burbon
Program: 10:00 – 17:00
Format: curs 100% practic – cursantul va realiza rețetele
Final: Bufet cu degustare
Locuri limitate.