Școala de Toamnă – Curs intensiv de cofetărie.
7 zile consecutive • 7 module diferite • 100% practic
Ce vei învăța?
În fiecare zi, vom explora un modul esențial al cofetăriei, atât practic cât și teoretic. Vei descoperi tehnici de bază, dar și trucuri moderne, în timp ce pregătești rețete delicioase:
📚Modulele incluse:
✔️ Checuri
✔️ Fursecuri
✔️ Aluat fraged
✔️ Aluat opărit
✔️ Aluat dospit
✔️ Prăjituri în trend
✔️ Torturi
Detalii curs:
✅ Program: 20-26 octombrie / 12:00 – 17:00
✅ Curs 100% practic – cursantul lucrează pas cu pas
✅ Toate produsele preparate în cadrul cursului vor fi luate de către cursanți
✅ Informație teoretică esențială și discuții aplicate pentru fiecare modul
✅ Diploma de participare oferită la finalul cursului
✅ Rețetar complet, structurat pe fiecare zi de curs
✅ Potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență