Skip to main content
Masterclass

Tufă Georgian

Pastry Chef

Școala de Toamnă - curs intensiv

Școala de Toamnă – Curs intensiv de cofetărie.
7 zile consecutive • 7 module diferite • 100% practic

Ce vei învăța?
În fiecare zi, vom explora un modul esențial al cofetăriei, atât practic cât și teoretic. Vei descoperi tehnici de bază, dar și trucuri moderne, în timp ce pregătești rețete delicioase:

📚Modulele incluse:
✔️ Checuri
✔️ Fursecuri
✔️ Aluat fraged
✔️ Aluat opărit
✔️ Aluat dospit
✔️ Prăjituri în trend
✔️ Torturi

Detalii curs:
✅ Program: 20-26 octombrie / 12:00 – 17:00
✅ Curs 100% practic – cursantul lucrează pas cu pas
✅ Toate produsele preparate în cadrul cursului vor fi luate de către cursanți
✅ Informație teoretică esențială și discuții aplicate pentru fiecare modul
✅ Diploma de participare oferită la finalul cursului
✅ Rețetar complet, structurat pe fiecare zi de curs
✅ Potrivit atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență

20 - 26 OCTOMBRIE 2025

Ținută: TUNICĂ sau TRICOU ALB

* 2350 lei

* Pentru inscrierea la acest masterclass, se va achita un avans de 50% din costul total.

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329