Skip to main content

Masterclasses pentru pasionații gastronomiei

În cadrul acestei pagini veți regăsi toate MASTERCLASS-urile care au loc în cadrul Transilvania School. Te așteptăm și pe tine să iei parte la cea mai frumoasă experiență culinară!

MASTERCLASS

Școala de Toamnă – curs intensiv

Pastry Chef Georgian Tufă

7 zile consecutive • 7 module diferite • 100% practic
În fiecare zi, vom explora un modul esențial al cofetăriei, atât practic cât și teoretic. Vei descoperi tehnici de bază, dar și trucuri moderne, în timp ce pregătești rețete delicioase

20 - 26 OCTOMBRIE 2025

2350 RON

MASTERCLASS

Prăjituri în Trend

Pastry Chef Georgian Tufă

Vino să creezi alături de Pastry Chef Tufă Georgian prăjituri moderne, cu gusturi rafinate și un design spectaculos! Cursul este dedicat celor care vor să se perfecționeze în cofetăria de vitrină, să lucreze cu ingrediente premium și să învețe tehnici actuale din cofetăria internațională.

4 - 5 OCTOMBRIE 2025

1500 RON

MASTERCLASS

No Waste

Chef Bogdan Cozma

Chef Bogdan Cozma preia comanda într-un masterclass intensiv de o zi, unde te va învăța toate secretele unor preparate savuroase, pornind de la un pește întreg filetat, fără să irosești nici măcar o bucățică.

13 APRILIE 2024

700 RON

MASTERCLASS

Cozonaci & Pască

Pastry Chef Tufă Georgian

Cu Paștele în apropiere, ce moment mai potrivit să înveți ceva nou? Descoperă tehnicile pregătirii unui cozonac pufos cu dospire la cald sau la rece sub îndrumarea directă a Pastry Chef-ului Georgian Tufă.

14 APRILIE 2024

650 RON

MASTERCLASS

Prăjituri sub formă de fructe

Pastry Chef Tufă Georgian

Datorită solicitărilor, ne bucurăm să anunțăm cel de-al doilea masterclass “Prăjituri sub formă de fructe” susținut de trainerul nostru, recunoscut pentru celebra prăjitură tip pară de la Sweet Dessert Brașov.

20 - 21 APRILIE 2024

950 RON

MASTERCLASS

Macarons

Trainer Nicoleta Babeș

Bucură-te de arta macarons-urilor într-un curs specializat, ghidat cu pricepere de talentata Nicoleta Babeș. În acest curs, vei explora procesul de pregătire pentru șase tipuri diferite de macarons, fiecare însoțit de propria sa umplutură.

11 MAI 2024

600 RON

MASTERCLASS

Torturi pentru evenimente

Pastry Chef Georgian Tufă

Află cum să glazurezi cu eleganță, să îmbraci torturile în creme delicioase și să transformi tehnica într-o operă de artă.

18 - 19 MAI 2024

900 RON

MASTERCLASS

Bucătărie Vegană & raw vegană

Chef Dragoș Zătreanu

Descoperă arta preparatelor vegane în masterclass-ul susținut de Chef Dragoș Zătreanu și învață să stăpânești tehnicile de pregătire a 6 rețete diferite și pline de savoare.

25 MAI 2024

800 RON

MASTERCLASS

Paste Proaspete

Chef Bogdan Cozma

Explorează arta pastelor proaspete în cadrul masterclass-ului susținut de Chef Bogdan Cozma. Învăță cum să pregătești aluatul perfect pentru paste.

26 MAI 2024

650 RON

MASTERCLASS

Candy Bar

Pastry Chef Georgian Tufă

Descoperă tehnicile unui Candy Bar de succes de la fondatorul Sweet Dessert.  În acest masterclass, vei învăța cum să realizezi produsele de la zero, metodele de depozitare, transport și aranjarea lor pe candy bar.

29 - 30 MARTIE 2024

950 RON

MASTERCLASS

Choux & Éclair

Pastry Chef Georgian Tufă

Învață tehnica pregătirii unui aluat opărit perfect, texturi și inserții diferite într-un masterclass intensiv de 8 ore alături de fondatorul Transilvania School & Sweet Dessert.

23 MARTIE 2024

650 RON

MASTERCLASS

Desert la farfurie pentru restaurant

Pastry Chef Georgian Tufă

Învață tehnica pregătirii unui aluat opărit perfect, texturi și inserții diferite într-un masterclass intensiv de 8 ore alături de fondatorul Transilvania School & Sweet Dessert.

16 - 17 MARTIE 2024

850 RON

MASTERCLASS

Prăjituri Raw Vegane

Pastry Chef Georgian Tufă

Prăjiturile raw vegane prind viață într-un masterclass prietenos cu intoleranțele alimentare și preferințele culinare. Suntem entuziasmați să aducem savoare și creativitate în 6 rețete delicioase de prăjituri și torturi.

09 - 10 MARTIE 2024

950 RON

MASTERCLASS

Torturi si tehnici de decorare

Pastry Chef Georgian Tufă

Află cum să glazurezi cu eleganță, să îmbraci torturile în creme delicioase și să transformi tehnica într-o operă de artă.
Cu îndrumarea atentă a trainerului, vei explora texturi diferite în noul trend gastronomic și vei stăpâni tehnici de decor inovatoare.

02 - 03 MARTIE 2024

950 RON

MASTERCLASS

Tarte Moderne

Pastry Chef Georgian Tufă

Descoperă arta tartelor moderne și devino expert în 8 rețete diferite. Fiecare tartă reprezintă o oportunitate de a descoperi noi tehnici și arome captivante.

24 - 25 FEBRUARIE 2024

800 RON

MASTERCLASS

Figurine din pastă de zahăr

Chef Lavi Robu

Vă invităm să descoperiți tehnicile de pregătire a 6 figurine diferite cu tematica Disney și Safari. O experiență creativă ce va da viață personajelor preferate sau animalelor sălbatice preferate!

17 FEBRUARIE 2024

750 RON

MASTERCLASS

Prăjituri sub formă de fructe

Pastry Chef Tufă Georgian

Gustul și estetica culinară se împletesc într-un masterclass de 2 zile, suștinut de trainerului nostru, recunoscut pentru faimoasa prăjitură tip pară de la Sweet Dessert Brașov.

10 - 11 FEBRUARIE 2024

950 RON

MASTERCLASS

HomeMade pasta

Chef Mihai Necula

În cadrul masterclass-ului HomeMade Pasta se va explora arta pastelor făcute în casă alături de chef Mihai Necula. Acest curs se concentrează pe tehnicile de pregătire a aluatului clasic pentru paste, din care se vor crea multiple tipuri de paste, precum tagliatelle, tagliolini, pappardelle, quadrucci și maltagliati.

18. 11. 2023

650 RON

MASTERCLASS

Atelier de turtă dulce pentru copii

Pastry Chef Georgian Tufă

Dezvăluim celor mici secretul aluatului fermecat. În cadrul acestei încântătoare experiențe, fiecare mic patiser va invăța să întindă aluatul cu pricepere folosind făcălețul, apoi îl vor decupa în diverse forme și personaje amuzante.

La finalul cursului, fiecare copilaș va avea ocazia să își pună amprenta personală cu ornamente de poveste.

16.12. 2023

100 RON

MASTERCLASS

Cook & Connect

Pastry Chef Georgian Tufă

Vă așteptăm la un masterclass interactiv în care vom discuta, vom prepara și vom degusta două rețețe la un pahar de vin. Dedicăm acest master pasionaților, prietenilor, noilor prietenii și unei seri destinse alături de fondatorul Transilvania School & Sweet Desser

12. 12. 2023

250 RON

MASTERCLASS

Cozonaci & Babka

Pastry Chef Georgian Tufă

Învață tehnicile pregătirii unui cozonac pufos cu dospire la cald sau la rece sub îndrumarea directă a Pastry Chef-ului Georgian Tufă. Așa cum obișnuiește și în practica sa, în acest masterclass, toate produsele se vor realiza doar cu ingrediente naturale de cea mai bună calitate.

09. 12. 2023

600 RON

MASTERCLASS

Candy Bar

Pastry Chef Georgian Tufă

Descoperă tehnicile unui Candy Bar de succes de la fondatorul Sweet Dessert.  În acest masterclass, vei învăța cum să realizezi produsele de la zero, metodele de depozitare, transport și aranjarea lor pe candy bar.

29 - 30. 11. 2023

1200 RON

MASTERCLASS

Cofetărie Tradițională

Pastry Chef Mirela Murăruși

Descoperă bazele cofetăriei românești și franțuzești la cel mai așteptat masterclass susținut de Mirela Murăruși.

Vă invităm la un masterclass creativ desfășurat pe durata a două zile, în care veți realiza diferite texturi de blaturi, foi de ruladă, aluat fraged, aluat opărit, diferite creme și ganache, mousse-uri pentru monoporții și tort.

20 - 21. 11. 2023

1950 RON

MASTERCLASS

Choux & Éclair

Pastry Chef Georgian Tufă

Învață tehnica pregătirii unui aluat opărit perfect, texturi și inserții diferite într-un masterclass intensiv de 9 ore alături de fondatorul Transilvania School & Sweet Dessert.

11.11. 2023

600 RON

Partenerii Nostri

Adresa

strada Avram Iancu, nr. 22, Brasov, jud. Brasov

Telefon

+40 756 389 329